Alina Vidican a trecut peste divortul de Cristi Borcea, iar omul de afaceri este, deja, istorie pentru ea. De o buna perioada, tanara a vizitat mai multi medici esteticieni pentru a elimina tatuajul urias, de pe spate, cu chipul fostului actionar de la Dinamo.

Alina Vidican a dorit sa scape inclusiv de alt tatuaj, de pe mana, unde si-a scris numele lui Cristi Borcea. A platit o suma deloc de neglijat in dolari si a scapat de urmele care ii aminteau de relatia pe care a avut-o, ani la randul, cu celebrul om de afaceri, anunta wowbiz.ro.

”Alina Vidican s-a obisnuit cu gandul ca nu mai are de ce sa spere la Cristi Borcea, asa ca acum isi vede de viata ei. Se ocupa de afacerile pe care le are in Miami, este foarte atenta cu cei doi copii ai lor si, normal, are grija sa isi aduca parintii cat de des poate in Florida, pentru a petrece cat mai mult timp cu ei. Este incantata ca cei doi copii ai ei cu Cristi  Borcea s-au adaptat perfect la stilul de viata american si ca se descurca de minune la scoala”, a spus o sursa apropiata de Alina Vidican.

Alina Vidican a plecat la Miami,dupa divortul de Cristi Borcea

Alina Vidican s-a transformat in ultimele luni, dupa divortul de Cristi Borcea. Fostul manechin s-a mutat in Statele Unite ale Americii, unde a si ramas atunci cand a aflat ca fostul actionar de la Dinamo se iubeste cu Valentina Pelinel. Frumoasa blonda pare fericita alaturi de copiii ei, la Miami.

In cele mai recente fotografii, Alina Vidican apare nemachiata, dar tot frumoasa, alaturi de cei doi copii pe care ii are cu Cristi Borcea, Gloria si George. Fostul manechin a renuntat la culoarea satena, pe care o avea la inceputul relatiei cu Borcea, si a optat pentru blond, nuanta care o prinde foarte bine. Alina a avut o perioada in care s-a luptat cu kilogramele in plus, probabil din cauza stresului, dar pare ca a revenit la silueta de manechin care a consacrat-o. La acea vreme, multi au speculat ca blonda este insarcinata, dar s-a dovedit a fi doar o perioada in care vedeta luase un pic in greutate.

coral