Vestile bune circula repede! S-a aflat ce sex va avea primul copil adus pe lume de Teodora Becali, fata cea mare a latifundiarului din Pipera.

Bucurie mare in familia lui Gigi Becali! La scurt timp dupa nunta Teodorei, fiica lui cea mare, omul de afaceri a aflat ca va avea primul nepotel, undeva in vara anului viitor.

Becali tragea probabil toate sperantele sa fie un baiete, mai ales ca pentru ca el si-a dorit foarte mult unul, insa Dumnezeu a avut alte planuri.

Se pare ca nici macar primul lui nepotel nu va fi baiat, Teodora va naste o fetita!

Fiica lui Gigi Becali a avut parte de o nunta ca-n filme!

Aranjamente florale in culori pastel, extrem de elegante, bauturi fine, mancaruri demne de restaurante cu stele Michelin, muzica buna, invitati alesi pe spranceana, din showbiz, sport si politica, asa se poate rezuma, in doar cateva cuvinte, petrecerea de nunta a Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali. Spectaculosul eveniment a avut loc la Palatul Snagov in prezenta a peste o mie de invitati, prin care se numara Gica Hagi, Mihai Soica, Vasile Geambazi, Victor Hrebenciuc, Adrian Videanu, Mitica Dragomir, Valentina Pelinel, Anamaria Prodan, Andra – care a cantat si Catalin Maruta, cel care a fost amfitrionul petrecerii – asta ca sa-i amintim pe cei mai cunoscuti, din lumea mondena.

coral