Politistii de la Rutiera se confrunta cu tot felul de situatii atunci cand opresc soferii pentru controale de rutina. Unii dintre conducatorii auto reusesc, insa, sa-i ia prin surprindere pe politisti, iar o intamplare povestita in mediul online a devenit virala.

Un control de rutina a declansat un dialog care poate fi numit, fara exagerare, epic. Barbatul – aflat sub influenta bauturilor alcoolice – a oferit politistului o explicatie… incredibila, iar finalul intamplarii este de-a dreptul naucitor. Nimieni nu s-ar fi asteptat la asa ceva, cu atat mai mult politistul respectiv.

”Intamplare adevarata: Control de alcoolemie: – (Politistul) Buna ziua, ati baut? – Da… dimineata… mi-am maritat fiica… si cum mie nu-mi place sa merg la biserica am fost la un bar si am tras cateva beri… apoi in timpul petrecerii am baut o sticla de vin… iar dupa-amiaza am golit o sticla de whisky… (explica tipul din masina printre sughituri). Politistul enervat ii spune tipului: Intelegeti ca eu sunt politist si ca eu fac un control de alcoolemie???????? La care tipul ii raspunde calm politistului: Dumneata intelegi… ca masina asta este englezeasca…..si ca soferul este sotia mea in partea dreapta a masinii???

coral