News Flash:

Amenda record pentru un DJ din Cluj! 30.000 de lei pentru ca punea muzica fara licenta la petreceri

4 August 2014
1637 Vizualizari | 1 Comentarii
Un barbat, care difuza muzica in scop ambiental la diverse evenimente si petreceri, a fost sanctionat de politistii clujeni cu amenda de 30.000 lei, in urma constatarii unor incalcari ale drepturilor de autor si ale celor conexe.

Politistii clujeni au desfasurat controale pentru prevenirea si depistarea activitatilor comerciale ilicite, a infractiunilor de evaziune fiscala, precum si pe cele privind respectarea drepturilor de autor si ale celor conexe.

In acest context, politisti de investigare a fraudelor din cadrul I.P.J Cluj au verificat modul in care un barbat comunica public, la diverse evenimente, opere purtatoare de drepturi de autor si drepturi conexe , respectiv muzica, in scop ambiental. 

S-a constatat, in urma verificarilor efectuate de politisti, faptul ca barbatul din Cluj-Napoca ar fi difuzat muzica la diferite petreceri si evenimente, fara autorizarea sau consimtamantul titularilor drepturilor recunoscute, respectiv fara licenta neexclusiva eliberata de organele abilitate.

In baza aspectelor constatate, barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda de 30.000 de lei, conform prevederilor Legii 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

muzica ambiental petreceri politistii clujeni amenda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 23 queries | Mysql time :0.096389 (s)