În data de 2 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au fost sesizaţi de către o femeie de 31 de ani din municipiul Dej, despre faptul că la data de 1 iulie, a fost victima unei agresiuni comise asupra sa de către un bărbat de 33 de ani, din municipiul Gherla. În fapt, la data de 1 iulie, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla la domiciliul său din municipiul Dej, în locuinţă ar fi pătruns bărbatul care a început să o lovească în mod repetat cu pumnii, să o ameninţe cu moartea şi apoi a condus-o cu forţa la o biserică aflată în apropierea locuinţei, unde a obligat-o să depună un jurământ. 

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, cele sesizate s-au confirmat, iar  bărbatul a fost identificat de poliţişti la data de 2 iulie. Faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, ulterior, la expirarea acesteia fiind prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Dej, care, în urma probatoriului administrat în cauză, au dispus arestarea sa pentru 30 de zile.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

coral