News Flash:

Amenzi de peste 50.000 de lei in Ajunul Craciunului la Cluj

30 Decembrie 2014
1231 Vizualizari | 2 Comentarii
Politistii clujeni au fost la datorie in Ajunul Craciunului pentru ca fiecare comunitate sa se bucure in liniste si siguranta de aceasta zi de sarbatoare. Pentru abaterile depistate, politistii au aplicat aproape 200 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 50.000 de lei.

In scopul asigurarii unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, premergator si pe timpul sarbatorilor de iarna, la data de 24 decembrie a.c., politistii au desfasurat actiuni preventiv-reactive in locurile si zonele de risc identificate atat in mediul urban, cat si in localitatile rurale din judetul Cluj.

Activitatile au vizat in principal prevenirea si combaterea infractionalitatii de natura economica, prevenirea furturilor de si din autoturisme, din buzunare si din bagaje, asigurarea unui trafic fluent si respectarea normelor privind circulatia pe drumurile publice, precum si prevenirea comiterii de fapte cu violenta.

In cadrul actiunilor, politistii au aplicat 198 de sanctiuni contraventionale, dintre care 134 prevazute de O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 27 prevazute de Legea 61/1991 privind ordinea si linistea publica, 22 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite si 15 la alte acte normative.

De asemenea, ca urmare a activitatilor desfasurate de politisti, au fost constatate 11 infractiuni, dintre care 5 de natura judiciara, 4 la regimul armelor, munitiilor, explozivilor si substantelor periculoase si 2 la regimul circulatiei rutiere.

In continuare, pe tot parcursul sarbatorilor de iarna, politistii vor actiona in strada pentru garantarea ordinii si sigurantei publice, protejarea patrimoniului si a drepturilor si libertatilor cetatenilor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

politistii clujeni ajunul craciunului cluj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 23 queries | Mysql time :0.057202 (s)