News Flash:

Amenzi de peste 6500 de lei, aplicate taximetristilor de la Aeroport. Ce nereguli au constatat politstii

13 Ianuarie 2018
672 Vizualizari | 1 Comentarii
Razie la taximetristii din Aeroportul International Avram Iancu

Politistii locali din cadrul Serviciilor Inspectie comerciala si Control trafic rutier, in colaborare cu Politia Transporturi, au desfasurat in zilele trecute o actiune de verificare a respectarii prevederilor legale privind activitatea de taximetrie, in incinta Aeroportului International „Avram Iancu” si in imediata vecinatate. In urma acestor verificari au fost constatate nereguli precum: lipsa autorizatiilor taxi, lipsa asigurarilor de bunuri si persoane, buletine de verificare metrologica a aparatelor de taxat-expirate, opriri/stationari neregulamentare.

Pentru neregulile constatate au fost incheiate 17 procese-verbale de constatare a contraventiilor, in valoare de 6.590 lei in conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 109/2010 - aprobarea Regulamentului-cadru pentru organizarea si executarea serviciului de transport public local in regim de taxi, ale Legii nr. 38/2003 cu modificarile si completarile ulterioare (legea taximetriei) si ale O.U.G. nr. 195/2002 cu modificarile si completarile ulterioare – regimul circulatiei pe drumurile publice. De asemenea, ca masura complementara, conducatorilor auto depistati cu astfel de deficiente li s-au aplicat 4 puncte de penalizare si au primit somatii pentru aplicarea prevederilor H.C.L. nr. 61/2014 – stationare neregulamentara pe trotuar.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

amezi taximetristi aeroport nereguli
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

costica  | #48612
Oferim tuturor o posibilitate reala si extrem de avantajoasa de suplimentare a veniturilor, in timpul liber, cu un program foarte flexibil, fara obligatii de niciun fel. Asiguram instruire gratuita, asistenta pe parcursul activitatii si tot ceea ce e necesar pentru ca dumneavoastra sa castigati bani. Solicitati acum informatii la adresa de email; pacurarucostica1963@***** com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0786 (s) | 32 queries | Mysql time :0.019054 (s)