Amna a pus punct unui mariaj de noua ani cu Cristi Musat. Cei doi s-au separat dupa ce mai multe luni au incercat fara rezultat insa sa-si salveze casnicia.

Dupa 12 ani de relatie dintre care noua de mariaj, Andreea Musat, pe numele ei real, s-a despartit de sotul ei Cristi. Cantareata si cel care i-a fost sot au impreuna un baietel, care luna viitoare va implini 5 ani.  In urma cu putin timp, Amna a confirmat separarea de sotul ei, printr-un anunt postat pe contul ei de pe o retea de socializare.

”Nu mi-am dorit sa ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas inaintea mea. Am fost tot timpul o persoana asumata, asa ca va confirm faptul ca am divortat. Ca si pana acum, imi doresc ca tot ce tine de viata mea personala sa ramana asa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Va multumesc mult pentru intelegere! Ma voi concentra pe muzica, asa ca stati aproape”, a scris Amna pe Facebook

S-au casatorit in urma cu noua ani

Cristi a cerut-o pe Amna de nevasta, pe cand se aflau intr-o vacanta, in Egipt, dupa mai multi ani de relatie. Artista a marturisit ca se astepta la asta, dar Cristi Musat a tinut-o pe jar pana in ultimul moment.

„Am oficializat relatia dupa trei-patru ani. Eram in vacanta in Egipt si eram convins ca se asteapta sa fie ceruta in casatorie, asa ca am tinut-o pe jar pana in ultima zi!”, a declarat Cristi, in cadrul unei emisiuni TV, in urma cu ceva timp.

coral