Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

17 Noiembrie 2018
 385    0

Elena Udrea doreste ca Emil Boc sa revina la conducearea partidului PDL

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, joi, la gandul.live, ca ea va candida la o functie de conducere in partid, fara a exclude total candidatura la sefia partidului, in functie de echipa si a apreciat ca formatiunea are nevoie de "viziune" si ca Emil Boc trebuie sa revina in conducerea PDL.

Udrea a subliniat in mai multe randuri ca PDL are nevoie de "viziune" si ca este obligatoriu sa fie organizate alegeri interne.

"Este nevoie sa grabim clarificarea din interior, pentru ca scena politica nu ne asteapta. (...) Daca noi nu suntem pregatiti sa intram in joc, ramanem pe dinafara", a mai sustinut Udrea.

Intrebata daca ia in calcul o candidatura la sefia PDL, Elena Udrea a raspuns: "Nu ma gandesc sa candidez la presedintia partidului, dar, da, ma gandesc sa candidez la una din functiile de conducere din partid. Imi doresc sa fiu parte a unei echipe care sa construiasca pentru PDL".

Ulterior, intrebata de ce nu doreste sa candideze la presedintia partidului, Udrea a spus ca nu crede ca este momentul acum sa se discute despre cine candideaza la sefia PDL.

"Intai sa ne clarificam ce vrem si, daca este o echipa care vrea sa depuna o motiune in care ma regasesc, imi voi cauta locul in acea echipa si apoi vom vedea care este liderul", a adaugat Udrea.

La observatia moderatorului ca, prin urmare, nu exclude candidatura la presedintia PDL, Elena Udrea a replicat: "Acum, daca spun asa sau asa, maine o sa fie stire".

Pe de alta parte, Udrea a sustinut ca "Emil Boc trebuie sa se intoarca in conducerea partidului".

Ea a subliniat ca pentru PDL cea mai buna solutie este sa aiba o discutie cinstita in interior, apoi sa decida drumul pe care merge, sa construiasca o viziune, "neaparat sa tina alegeri", iar apoi sa treaca la treaba.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu