Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

21 Martie 2019
 334    0

Lectii de striptease la biblioteca

Bibliotecile scotiene au gasit o modalitate inedita de a-i face pe oameni sa le treaca pragul, oferind lectii de striptease si jocuri de calculator doritorilor, relateaza The Daily Record.

Astfel, luna viitoare, Scotia intentioneaza sa desfasoare Zilele dragostei pentru biblioteci. In afara de carti, cei care vor veni la biblioteca vor putea sa fie initiati in dansul erotic sau sa se recreeze cu jocuri de calculator, scrie Agerpres

"Striptease-ul este distractiv si foarte interesant, desi recunosc ca reprezinta o modalitate mai putin obisnuita de a atrage cititori la biblioteca. Cred ca oamenii vor veni pentru a profita de inca unul din serviciile noastre, iar apoi speram sa ia si carti acasa", si-a exprimat speranta Bob Constable, membru in Consiliul local pentru petrecerea timpului liber.

Acces la cursurile de striptease vor avea doar persoanele de peste 16 ani. in plus, luna viitoare in bibliotecile din Scotia se va practica tenisul de masa, folosind carti in loc de rachete, iar doritorii vor putea sa-si petreaca timpul liber si cu jocuri de calculator.

sursa:realitatea

Citeste si...

22 Ianuarie 2013
 2154    0
22 Ianuarie 2013
 2125    0
22 Ianuarie 2013
 3862    0
22 Ianuarie 2013
 1549    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu