Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 37 minute
 172    0

Clujeanca vinovata de explozia din blocul din Floresti, cercetata pentru tentativa de omor deosebit de grav

Margareta Jula
Instanta de la Judecatoria Cluj-Napoca a decis ieri schimbarea incadrarii in cazul clujencei Margareta Jula, cea care a provocat intentionat explozia care a avut loc la inceputul lunii iulie. Astfel, femeia de 62 de ani este acuzata de distrugere si tentativa de omor deosebit de grav.

Procesul in care Margareta Jula era judecata penal pentru distrugere a avut un nou termen azi, iar instanta a decis schimbarea incadrarii. Astfel, pe langa distrugere, femeia este acuzata si de tentativa de omor deosebit de grav.

Explozia din blocul situat pe strada Doja din comuna Floresti a fost investigata de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Cluj, Biroul de Combatere a Infractiunilor Contra Persoanei.

"Margareta J. de 62 ani, a parasit imobilul in cursul serii de 01 iulie, ora 21:00, lasand o candela  aprinsa intr-una din incaperile locuintei. In jurul orei  01.40, cand s-a produs  explozia, nicio persoana nu se afla in locuinta. In urma deflagratiei au fost avariate 16 apartamente si 6 autoturisme in diferite grade, stabilirea  prejudiciului creat fiind in curs de stabilire. Conform verificarilor efectuate de reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj s-a stabilit ca sursa probabila de producere a incendiului a fost o candela ce a aprins gazul metan acumulat. Margareta J. este suspectata ca a desurubat racordul flexibil de gaz situat in spatele aragazului lasand robinetul de la conducta de gaz deschis", transmitea, intr-un comunicat, Inspectoratul Judetean de Politie Cluj.

Femeia a fost arestata preventiv, masura mentinuta de instanta in septembrie, insa procesul a fost amanat de patru ori pana la aceasta data.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu