Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

19 Ianuarie 2019
 572    0

Fostii angajati de la Posta Romana Cluj, lasati in voia sortii. NU mai pot intra nici in somaj

Mai multi angajati ai Postei Romane din Cluj au ajuns in pragul disperarii dupa ce au fost disponibilizati in luna septembrie. Acestia sustin ca documentele necesare pentru intocmirea dosarelor de somaj nu au sosit la timp de la Bucuresti.

”Va scriu in numele mai multor fosti angajati disperati ai companiei Posta Romana Cluj-Napoca, trimisi de colo-colo dupa ce au fost declarati disponibilizati in luna septembrie, cu preaviz de 20 de zile.

Pe scurt, in tot acest timp, autoritatile de la Bucuresti au pierdut pur si simplu vremea, iar hartiile ce trebuiau sa ajunga demult la Cluj, pentru a fi folosite la intocmirea dosarelor de somaj a celor disponibilizati nu au ajuns nici pana in ziua de azi.

Marea problema este ca preavizul acorfat, adica cele 20 de zile, a trecut, cei disponibilizati neavand posibilitatea da-si depuna dosarul pentru somaj fiind in pericol de a-si pierde continuitatea in munca, multi dintre ei avand zeci de ani vechime in serviciu”, povesteste unul dintre angajatii disponibilizati, care a preferat sa isi pastreze anonimatul.

Barbatul sustine ca Posta Romana nu ar fi respectat demersurile necesare pentru persoanele disponibilizate, asfel ca acum este imposibil pentru ca acestia sa-si mai depuna dosarele pentu obtinerea de indemnizatii de somaj.

Clujeanul acuza si conducerea locala de nepasare si ca nu dau un raspuns concret niciodata

”La nivel de conducere a companiei, toata lumea ridica din umeri, inclusiv liderul de sindicat. Nici o explicatie nu exista, toata lumea tace, iar fostii angajati sunt lasati in voia sortii. Chiar asta merita dupa zeci de ani de munca cinstita?”, ne-a mai scris fostul angajat.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu