Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 16 ore
 252    0

In locul fabricii Ursus se vor construi blocuri de 10 etaje

In locul fabricii Ursus, de pe Calea Manastur, s-ar putea construi cateva blocuri conform certificatului de urbanism obtinut de proprietarul terenului, SC Ursus Breweries SA.

Conform certificatului de urbanism eliberat de Primaria Cluj-Napoca, pe terenul de cateva hectare din inima orasului se pot construi blocuri, birouri si spatii comerciale.

”Planurile de viitor legate de teren trebuie sa se integreze si sa sprijine planurile de dezvoltare ale orasului, asa cum vor fi ele decise de municipalitate. Tocmai de aceea se fac si demersuri la Primarie si discutii legate de PUZ-uri pentru ca orice plan de dezvoltare sa fie in acord cu planurile zonei. Acesti pasi fac parte din procesul normal de dezvoltare al oricarei zone urbane”, a declarat Diana Klusch, corporate affairs director la Ursus, citata de adevarul.ro.

Ursus analizeaza posibilitatea vinderii terenului. ”Investigam oportunitatile de valorificare a acestuia, exista discutii cu diverse parti interesate, dar pana la momentul finalizarii oricareia dintre discutii consideram ca este mai bine sa nu dam detalii, pentru a evita orice speculatii inutile”, a explicat directoarea. 

In luna august SC Ursus Breweries SA a obtinut un certificat de urbanism pentru terenul de cateva hectare, de pe Calea Manastur. Consiliul local trebuie sa voteze viitorul plan urbanistic zonal care prevede acolo un ansamblu mixt, format din patru imobile: un bloc de 10 etaje, doua de 6 si 8 etaje si un imobil mai mic.

Citeste si...

22 Octombrie 2013
 1501    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu