Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 4 ore
 147    0

CJ Cluj, pe primul loc in tara la calitate si inovatie in administratia publica

Consiliul Judetean Cluj este pe primul loc la nivel national in ceea ce priveste calitatea si inovatia in administratia publica, iar acest loc se datoreaza contului sau de Facebook.

„In perioada 17-19 octombrie 2013 a avut loc, in organizarea Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, Conferinta Nationala «Inovatie si calitate in sectorul public». La finalul conferintei, in cadrul careia au fost prezentate cele mai de succes 60 de proiecte apartinand autoritatilor administratiei publice de la nivel local si central si care au concurat in Competitia celor mai bune practici in administratia publica, Consiliului Judetean Cluj i-a fost acordat premiul I la nivel national”, se mentioneaza intr-un comunicat transmis ieri de Consiliul Judetean Cluj.

Consiliul Judetean Cluj a participat la aceasta competitie in cadrul pilonului II „Social Media - mecanism de facilitare a dialogului cu cetatenii” cu o aplicatie intitulata „Comunicare informala, pentru o acoperire globala - Utilizarea contului de Facebook al Consiliului Judetean Cluj”. Prin intermediul acestei aplicatii, CJ Cluj a prezentat felul in care a conceput, dezvoltat si utilizat contul oficial de Facebook in vederea unui cat mai bun proces de comunicare cu beneficiarii serviciilor oferite.

„Dincolo de performanta in sine, castigarea acestui nou premiu, in cadrul celei mai prestigioase competitii a proiectelor din administratia publica din Romania, atesta profesionalismul corpului de experti din cadrul Consiliului Judetean, cu atat mai mult cu cat este vorba despre nu mai putin de 6 premii I la nivel national, obtinute in mai putin de 2 ani. In ceea ce priveste premiul de anul acesta, el confirma, o data in plus, preocuparea noastra pentru cresterea calitatii tuturor serviciilor oferite si, mai ales, a proceselor de comunicare cu cetatenii', a declarat, in comunicat, presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu.

Citeste si...

22 Octombrie 2013
 1472    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu