Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

21 Februarie 2019
 895    0

Parcul de pe malul lacului Gheorgheni, inaugurat azi

Iulius Mall Cluj va inaugura parcul de pe malul lacului Gheorgheni, in 23 octombrie, cu un concert extraordinar al Operei Romane din Cluj-Napoca.

Taierea panglicii va avea loc la ora 11.00.

De la ora 15.00, clujenii sunt invitati sa se bucure de frumusetea Iulius Parc si sa sarbatoreasca marea inaugurare prin concertul celor mai talentati artisti ai Operei Nationale Romane Cluj-Napoca. Arii celebre semnate de Giuseppe Verdi, Johann Strauss, Wolfgang Amadeus Mozart, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Georges Bizet, Franz Lehar si Astor Piazzolla vor incanta pe toti cei prezenti la evenimentul festiv. Spectacolul va avea loc pe ponton, fiind incadrat de panorama splendida a Lacului de Vest.

Cu ocazia inaugurarii Iulius Parc, clujenii sunt indemnati sa participe la o campanie care sa aduca natura mai aproape de ei. In perioada 23 octombrie - 6 noiembrie, toti cei care vor posta pe pagina de Facebook Iulius Parc o fotografie care ilustreaza ”coltul lor preferat de natura” vor putea ajuta la amenajarea unor spatii verzi din piata centrala a orasului. Fiecare fotografie inscrisa in aplicatia special creata inseamna un leu donat de Iulius Group cu acest scop. Suma aferenta fotografiilor postate de clujeni va fi investita in amenajarea rondurilor, ghivecelor si bazei statuii lui Matei Corvin, din Piata Unirii.

Iulius Parc
este o investitie realizata de compania Iulius Group pentru comunitatea clujeana.

Zona verde din proximitatea Lacului de Vest a fost amenajata cu aproximativ 10.000 mp de gazon special pentru trafic intens si peste 18.000 de arbori si arbusti de diferite dimensiuni. Specii deosebite de plante au fost aduse pentru a infrumuseta cel mai modern parc din oras si pentru a le oferi clujenilor cadrul ideal de petrecere a timpului liber.

Pe langa vegetatia bogata, Iulius Parc le ofera vizitatorilor numeroase posibilitati de recreere: pietonal suspendat deasupra lacului, pista pentru ciclism si pentru alergare, alei de promenada si spatii de relaxare echipate cu banci.

Citeste si...

22 Octombrie 2013
 1481    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu