Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

15 Februarie 2019
 316    0

Bulevardul Muncii un cosmar pentru pietoni si soferi - FOTO

Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca e plin de gropi. Sute de gauri de diferite dimensiuni s-au format pe partea carosabila, iar lucrarile de reabilitare la linia de tramvai Ingreuneaza si mai mult traficul In zona. Soferii sunt la capatul rabdarii si cer municipalitatii sa rezolve de urgenta situatia.

"E foarte rau. Foarte rau. Platim toata ziua taxe si e foarte rau. Mergem cu un kilometru, poate doi pe ora", spune un sofer.

"Isi bat joc de noi. Nu-s normali la cap. Faci aproape o jumatate de ora. Vai si-amar", spune un alt sofer clujean.

Un student care vine cu masina la facultate spune si el ca drumul este un adevarat dezastru. "Imi rup masina In doua. La fel ca toata lumea", spune studentul.

Nu doar soferii sunt afectati de starea proasta a drumului. Si pietonii se plâng ca pur si simplu nu mai au pe unde circula. Potrivit reprezentantilor municipalitatii clujene, asfaltarea partii carosabile se va face pe bani europeni. Când anume, nu se stie.

"Benzile de circulatie vor fi reabilitate dintr-un alt proiect european, care se afla acum In ultima faza de procesare si avizare de catre Comisia Europeana. In ceea ce priveste lucrarile de reabilitare a liniei de tramvai de pe Bulevardul Muncii, acestea vor fi finalizate la sfIrsitul lunii iunie a acestui an", a declarat Oana Buzatu, purtatorul de cuvânt al Primariei Cluj-Napoca
sursa:citynews.ro

Galerie Foto

Citeste si...

22 Ianuarie 2013
 1710    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu