Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

18 Iunie 2019
 261    0

INCREDIBIL! In Cluj se fura chiar si cu macaraua, ziua in amiaza mare - VIDEO

Doi barbati au fost surprinsi de politisti, ziua in amiaza mare, in timp ce furau, cu ajutorul unui camion dotat cu macara, un container metalic de pe una dintre cele mai circulate strazi din Cluj-Napoca. Cei doi nu erau la primul furt de acest tip: ei duceau containerele la centrele de colectare a fierului vechi si primeau circa 1.000 de lei pentru acestea.

Infractiunea s-a petrecut vineri, in jurul amiezii. Doi barbati, unul de 26 de ani si altul minor, ambii din Dezmir – un sat aflat in apropierea municipiului Cluj-Napoca, incarcau linistiti un container folosit de o firma de constuctii pentru a adaposti muncitorii. Barbatii au inchiriat in acest scop un camion cu macara de la o firma specializata. Cei doi se comportau ca si cum ar fi facut asta de zeci de ori, nefiind stresati de faptul ca furau de pe una dintre cele mai circulate strazi din oras - strada Corneliu Coposu. Apoi, au transportat containerul la un centru de colectare a fierului vechi de pe Bulevardul Muncii. Pentru aproximativ doua ore de munca, cei doi ar fi castigat 1.000 de lei.  Ceea ce nu stiau ei, era ca erau filmati de politistii de investigatii criminale din cadrul Sectiei 1 Politie.

In urma investigatiilor effectuate, politistii au stabilit ca suspectii au furat mai multe containere de pe raza municipiului Cluj-Napoca. In vederea transportarii bunurilor sustrase suspectii au inchiriat camioane cu macara de la o societate specializata fiind incheiat in mod legal un contract de inchiriere.

Politistii au stabilit ca la 8 ianuarie, barbatul de 26 de ani, Dumitru G., a sustras un alt container metalic situat in cartierul Gheorgheni. Pentru acesta a primit 1.000 de lei de la un centru de colectare a fierului vechi. Politistii au dispus inceperea urmaririi penale impotriva suspectilor pentru savarsirea infractiunii de furt calificat in forma continuata, fapta pedepsita de la 3 la 15 ani. Cei doi au fost retinuti pentru 24 de ore.
sursa: Adevarul de Cluj

Galerie Video

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu