Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

21 Ianuarie 2019
 947    0

Datorii uriase la primariile din Cluj

Aproape trei sferturi dintre primariile din judetul Cluj au datorii si vor fi nevoite sa indexeze taxele si impozitele locale, daca nu au luat deja aceasta masura. Declaratia a fost facuta de directorul general al Directiei Finantelor Publice Cluj, Mihai Costin.

Potrivit acestuia, masura prin care Guvernul obliga primariile cu datorii sa majoreze darile locale este inca o incercare de a lichida datoriile mai vechi de 90 de zile. Directorul Finantelor Publice din Cluj a amintit ca, potrivit acordului cu Fondul Monetar International, aceste restante trebuie lichidate pana la finalul acestui an.

"Arierate care sunt declarate si contabilizate de primarii insumeaza aproape 7 milioane de lei in judetul Cluj, dar nivelul arieratelor este un pic mai mare pentru ca exista si arierate care provin de la lucrari executate, receptionate, dar nefacturate. As putea spune ca mare parte, majoritatea primariilor, nu vi le pot insira ca sunt 81 in total, dar din acestea o mare parte, poate trei sferturi au datorii", a declarat Mihai Costin.

Citeste si...

21 Ianuarie 2013
 965    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu