Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 12 ore
 410    0

Schimbari noi de circulatie in zona pietei Mihai Viteazu

Soferii care ajung in piata Mihai Viteazu s-ar putea confrunta cu semnificative schimbari in regulile de circulatie: Primaria vrea sa instituie sensuri unice in zona, pentru a elibera o parte din carosabil pentru pietoni.

Boc spune ca se va face un studiu de circulatie care sa analizeze propunerile facute de specialistii PUG-ului pentru sensuri unice in si dinspre piata, pana la podul Napoca.

De la podul Napoca ar urma sa fie instituit un sens unic pe strada George Baritiu, pe breteaua care merge pe langa Napoca, de unde soferii sa intoarca la podul Traian, sa mearga pe Dacia cu sens unic in sens opus spre podul Napoca. "Aasta ar insemna eliberarea pentru pietoni a bretelei de circulatie din dreapta. "S-ar putea elibera pentru spatiu pietonal sau alte utilitati publice de interes major. Vor fi implicatii majore si pentru transportul in comun", adauga Boc. "Este o propunere pe care am discutat-o ieri cu specialistii si arhitecti, care schimba radical problema circulatiei in piata Mihai Viteazu. E rezolvata problema circulatiei in intersectia din fata pietei Mihai Viteazu. Propunerea se bazeaza pe un studui de circulatie din 2005 si am dat-o acum la directia de specialitate pentru masuratori in teren si simulare pe calculator".

Citeste si...

22 Ianuarie 2013
 1711    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu