Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 18 ore
 360    0

Politistii din Cluj au facut razie printre taximetristi

Politistii clujeni i-au gasit pe taximetristi fara atestate, cu asigurarile obligatorii expirate sau fara toate dotarile prevazute de lege. Actiunea desfasurata in cadrul Aeroportului International Cluj-Napoca, dar si in centrul orasului de cei de la IPJ a avut ca scop gasirea celor care practica taximetria la negru.

Unul dintre soferii depistati avea RCA-ul expirat si nu poseda nici atestat de taximetrie. "Eu sunt mecanic, numai cateodata fac taxi", a fost scuza acestuia.

Soferii care au trecut cu bine de controlul agentiilor de politie au marturisit ca au intalnit si ei cazuri in care colegi de-ai lor se intelegeau cu clientii la pret.

"Obiectivul nostru principal este de a combate pirateria in cadrul acestei activitati si ca aceasta activitate sa fie desfasurata in conditii legale. Avem multe sesizari care ne parvin pe adresa Politiei Rutiere prin care o parte dintre acesti conducatori practica pirateria", a declarat Marius Stupar, seful Politiei Rutiere Cluj.

Taximetristii care practica aceasta activitate fara un atestat emis de autoritatile locale risca amenzi intre 500 si 1200 de lei.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu