Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

20 Martie 2019
 444    0

La Medicina Legala, analizele spun ce vrea medicul

IML Cluj
Medicul Paul Mucichescu, de la Institutul de Medicina Legala (IML) Cluj, este cercetat pentru abuz in serviciu pentru ca ar fi constatat ca fractura de clavicula suferita de Vaida Alexa in celebrul dosar ”Motanul” ar fi fost anterioara cu doua saptamani atacului suferit de acesta. Insa pentru ca datele sa se alinieze astfel incat aceasta teorie sa fie demonstrabila cu acte medicale, Mucichescu ar fi folosit un tertip prin care a implicat un coleg de breasla.

Potrivit surselor Gazeta de Cluj, ceea ce s-a intamplat de fapt a fost ca Mucichescu a datat radiografia abia dupa ce a primit interpretarea colegului sau, dr. Silviu Sfrangeu, astfel incat sirul evenimentelor sa dea de inteles ca fractura nu a survenit in urma bataii primite de Vaida Alexa de la cei doi politisti. Instanta s-a sesizat de aceste neconcordante si a dispus inceperea urmaririi penale impotriva lui Mucichescu.

Faptele medicului nu au avut efecte numai asupra dosarului aflat pe rolul Curtii de Apel Cluj, ci si asupra colegului sau de la Radiologie. Acesta a fost chemat la Procuratura pentru a lamuri acest diagnostic neconform cu alte examinari medicale. Totul a devenit clar, insa, in momentul in care dr. Sfrangeu a atras atentia organelor judiciare asupra faptului ca radiografia nu avea date de identificare, acest lucru fiind precizat in interpretarea data colegului de la medicina legala.

Cititi mai multe in Gazeta de Cluj

Citeste si...

23 Ianuarie 2013
 3142    0
22 Ianuarie 2013
 1026    0
22 Ianuarie 2013
 1520    0
22 Ianuarie 2013
 1084    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu