Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

17 Ianuarie 2019
 300    0

DIICOT au trimis in judecata angajatele care furau de la CEC

CEC Bank
Trei angajate de la CEC Bank- Agentia nr. 6 Cluj, Ana- Olga Coldea, Daniela Liana Brie si Ana Maria Vincze au fost trimise in judecata de procurorii DIICOT. CEC Bank a despagubit partile vatamate cu sumele de bani cu care acestea au fost prejudiciate.

Potrivit rechizitoriului, citat de evz.ro, s-a retinut,in esenta faptul ca Ana- Olga Coldea si Daniela Liana Brie, in calitatea lor de angajate a CEC Bank - Agentia nr. 6 Cluj, au procedat la producerea de prejudicii patrimoniale unui numar de 24 de parti vatamate -precum si CEC BANK, prin introducerea de date informatice nereale in sistemul informatic al CEC BANK. In ceea ce o priveste pe Ana Maria Vincze, s-a retinut faptul ca, in calitatea sa de casier al Agentiei nr. 6 CEC Bank Cluj, nu si-a indeplinit atributiile de serviciu care se aflau inscrise in fisa postului, cu consecinta prejudicierii CEC BANK.

CEC Bank a despagubit partile vatamate cu sumele de bani cu care acestea au fost prejudiciate de catre Ana- Olga Coldea si Daniela Liana Brie, ca atare, CEC Bank s-a constituit parte civila in cauza cu suma totala de 654.833,86 de lei, in ceea ce o priveste pe Ana- Olga Coldea, in conditiile in care Daniela Liana Brie a achitat catre CEC Bank suma de 130.000 de lei, reprezentand prejudiciul produs.

Dosarul a ajuns la Judecatoria Cluj

Prin rechizitoriul nr. 166 D/P/2012 din data de 18 ianuarie 2013, s-a dispus trimiterea in judecata a Anei- Olga Coldea, Danielei Liana Brie si Anei Maria Vincze, pentru savarsirea infractiunilor mentionate. Dosarul a fost inaintat, spre competenta solutionare, Judecatoriei Cluj-Napoca.
sursa:ziuadecj.realitatea.net

Citeste si...

21 Ianuarie 2013
 1180    0
21 Ianuarie 2013
 1956    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu