Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

13 Februarie 2019
 485    0

O noua conducere la "U" Transilvania Cluj

Presedintele sectiei de handbal masculin de la U Cluj, Mihai Tritean, a fost schimbat miercuri din functie, fiind infiintat un nou comitet de conducere, cu obiectiv de salvare a echipei de la retrogradare.

Directorul CS Universitatea, Ovidiu Vasu, a prezentat astazi noua conducere, formata din Mircea Petrus-presedinte interimar, Calin Hossu-membru, ambii fosti handbalisti la U, dar si antrenorul Gheorghe Zamfir-director tehnic. "Vor mai fi cooptati membri, in incercarea de a sprijini financiar echipa cat mai mult. Obiectivul ramane salvarea de la retrogradare", a declarat astazi Ovidiu Vasu, pentru Mediafax.

La randul sau, fostul presedinte Mihai Tritean a precizat, pentru MEDIAFAX: "Ma bucura aceasta decizie a clubului, nu am resentimente, pentru ca si eu tin cu U si imi doresc salvarea echipei. Or, aceasta schimbare, sper sa aduca lucruri benefice si sprijin financiar. Am stat 8 ani alaturi de echipa, am luptat cat am putut sa o salvam de la colaps. Le urez succes tuturor", a spus Tritean, care ramane in structura clubului, urmand a se ocupa de juniori, in cadrul proiectului derulat de cinci ani.

U Transilvania Cluj se zbate din cauza problemelor financiare inca din vara anului trecut, pierzand majoritatea jucatorilor de valoare. In prezent, datoriile includ restante salariale catre jucatori pe ultimele doua luni, iar pentru a incheia actualul sezon ar avea nevoie de minimum 80.000 de euro.

In prima etapa a returului, clujenii vor juca in deplasare, cu HC Odorhei, in 2 februarie. U Transilvania va incepe returul de pe pozitia a 11-a a clasamentului, cu doar doua victorii la activ.
sursa:ziuadecj.realitatea.net

Citeste si...

23 Ianuarie 2013
 1001    0
22 Ianuarie 2013
 1087    0
22 Ianuarie 2013
 1220    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu