Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

13 Ianuarie 2019
 589    0

Romanii ucisi in Algeria vor fi inmormantati astazi

Romanii ucisi in Algeria vor fi inmormantati astazi
Cei doi romani ucisi in atacul terorist de la In Amenas vor fi inmormantati astazi, unul in Ploiesti, iar celalalt in localitatea natala, Barcanesti, din judetul Prahova, trupurile neinsufletite ale celor doi fiind depuse, dupa necropsie, la biserici din cele doua localitati. Trupul neinsufletit al lui Mihail Bucur este depus, de marti, la Biserica "Sfantul Pantelimon” din Ploiesti.

Mihail Marius Bucur, inginerul ploiestean ucis in urma atacului terorist de la o rafinarie din Algeria, va fi inmormantat in cimitirul "Viisoara" din Ploiesti, slujba de inmormantare fiind programata pentru ora 11.00 la biserica, dupa care cortegiul funerar va strabate aproape intreg orasul, in conditiile in care biserica este situata in zona de sud a orasului, iar cimitirul este in cartierul din nordul Ploiestiului.

Celalalt roman ucis in Algeria, Tiberiu Ionut Costache, va fi inmormantat la Barcanesti, sicriul cu trupul neinsufletit fiind depus, miercuri dimineata, la biserica din satul Tatarani, comuna Barcanesti, unde barbatul s-a nascut, a crescut si unde traiesc parintii sai.

Slujba de inmormantare va incepe la ora 12.00 si va avea loc la o biserica pentru care Tiberiu Ionut Costache facuse numeroase donatii, spun localnicii.

Citeste si...

24 Ianuarie 2013
 996    0
24 Ianuarie 2013
 945    0
23 Ianuarie 2013
 933    0
23 Ianuarie 2013
 946    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu