Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 16 ore
 206    0

TIR-uri inpotmolite in Pasul Prislop si Pasul Gutai

Ninsorile din ultimele ore au dus la aparitia primelor probleme in pasurile montane din Maramures. In cursul noptii trecute, trei TIR-uri au fost tractate, dupa ce au ramas impotmolite.

Potrivit datelor furnizate de Dan Buca, purtatorul de cuvant al Comandamentului judetean de iarna, pe DN18, in Pasul Prislop, un TIR a ramas pe partea dreapta a drumului. Autovehiculul nu era incarcat cu marfa si nu avea aderenta necesara de a inainta pe carosabil. Pe carosabil se gasea un strat de zapada framantata care masura pana la 2 cm. A fost tractat cu un remorcher pana in varful pasului montan, de unde a plecat mai departe.

In Pasul Gutai, la urcarea dinspre localitatea Mara, alte doua TIR-uri erau stationate pe partea dreapta a sensului de mers. Politistii din cadrul Serviciului Politiei Rutiere au verificat cele doua autovehicule si au constatat ca sunt echipate cu anvelope de iarna. Nu au reusit sa se puna in miscare, deoarece nu erau incarcate cu marfa si nu aveau aderenta necesara pe carosabilul acoperit cu un strat de zapada moale si apoasa. Si aceste doua autovehicule au fost tractate cu un remorcher pana in varf, iar de acolo au plecat mai departe pe traseu.
sursa:citynews.ro

Citeste si...

24 Ianuarie 2013
 1697    0
23 Ianuarie 2013
 847    0
23 Ianuarie 2013
 1012    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu