Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 18 ore
 225    0

O tumoare de 18 kilograme a fost extirpata cu success la Cluj

Operatia de extirpare a unei tumori abdominale de 18 kilograme, la care o femeie de 71 de ani a fost supusa vineri la Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal (ICUTR) Cluj, s-a Incheiat cu succes.

Reprezentantii Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal (ICUTR) Cluj au declarat vineri ca operatia de extirpare a unei tumori gigant, de 18 kilograme, efectuata la o pacienta de 71 de ani, a reusit, iar femeia a fost transferata la Sectia de Terapie Intensiva, unde va mai ramâne internata câteva zile, sub supraveghere medicala.

"Pe lânga tumoarea extirpata, pacientei i s-a mai efectuat o rezectie intestinala si i s-a scos si uterul", au precizat sursele citate de Mediafax.

Potrivit acestora, rezultatul biopsiei, pentru a se vedea natura tumorii, va fi cunoscut In perioada urmatoare.

Femeia din Alba care avea o tumoare abdominala de 18 kilograme a fost operata vineri de catre o echipa de medici a Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj, condusa de profesorul Mihai Lucan.

Lucan declara, Intr-o conferinta de presa, ca tumoarea este una dintre cele mai mari pe care le-a Intâlnit In viata sa si nu se stie daca este benigna sau maligna, iar interventia era complicata.

 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu