Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

17 Mai 2019
 838    0

Medicii rezidenti nu vor avea cresti salariale in acest an

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Iasi, ca medicii rezidenti nu pot spera la cresteri salariale in acest an, dar ca poate fi creat un "pachet de sprijin" pentru aceasta categorie, care sa vizeze intre altele si oferirea de locuinte.

Victor Ponta a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca "in 2013, noi majorari de salarii foarte greu vor fi", raspunzand unei intrebari referitoare la posibilitatea maririi veniturilor pentru medicii rezidenti.

"In acest an, noi majorari de salarii foarte greu vor mai fi, dupa ceea ce am acordat deja. Daca vorbim de medicii rezidenti, sunt o categorie speciala, cu necesitati speciale. Putem face un alt tip de pachet de sprijin care se refera la locuinta sau la alte avantaje. Referitor strict la salarii, in 2013, nu cred ca putem sa umblam. Pentru nimeni, nu doar pentru medicii rezidenti", a afirmat Ponta.

Premierul a mai spus ca Romania nu va ajunge niciodata la oferta financiara a Frantei sau Irlandei pentru rezidenti, dar ca "un pachet stimulativ" poate cauta, "insa numai pe lucruri concrete".

Premierul Victor Ponta, presedintele Senatului, Crin Antonescu, seful Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, dar si mai multi ministri, au participat, joi dimineata, la Iasi, la manifestarile dedicate Unirii Principatelor Romane.
sursa:rtv.net

Citeste si...

24 Ianuarie 2013
 868    0
24 Ianuarie 2013
 1034    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu