Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

22 Februarie 2019
 590    0

Barbatul mort de gripa porcina s-a tratat singur cu paracetamol

Un barbat in varsta de 61 de ani din judetul Cluj a murit de gripa porcina dupa ce s-a internat la Spitalul de Boli Infectioase. Pacientul a fost gasit de medicii de la Ambulanta la cinci zile dupa debutul gripei A tulpina 2009. Acesta a neglijat boala, tratandu-se acasa cu paracetamol.

Medicii au primit, ulterior, confirmarea de la Institutul Cantacuzino ca este vorba de virusul AH1N1. Potrivit unor surse din spital, barbatul suferea si de alte afectiuni si nu a fost vaccinat impotriva gripei umane.

Potrivit dr. Mihaela Lupse, director medical al Spitalului de Boli Infectioase din Cluj, barbatul decedat este un cioban de langa Cluj-Napoca, care a fost gasit de medicii de pe Ambulanta la cinci zile dupa debutul bolii. "Acesta a fost adus la spital si la scurt timp a decedat. Din pacate, barbatul nu a dat importanta bolii, s-a tratat acasa cu paracetamol. Acesta suferea de Gripa A tulpina 2009, cum este denumita acum", a declarat Mihaela Lupse.

La Spitalul de Boli Infectioase din Cluj mai este internat un pacient cu Gripa A tulpina 2009. "Este vorba de un pacient obez, a facut o forma de gripa mai severa. Starea lui este buna, fiind sub tratament", a mai spus medicul.
sursa:citynews.ro

Citeste si...

24 Ianuarie 2013
 902    0
24 Ianuarie 2013
 893    0
24 Ianuarie 2013
 972    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu