Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

15 Februarie 2019
 8790    1

Eliminarea canalelor Discovery din grila RCS&RDS, aprobata de CNA

Membrii Consiliului National al Audiovizualului au aprobat, joi, solicitarea RCS&RDS de eliminare din grila sa a canalelor Discovery.
"Nu putem interveni pe piata. Ea se autoregleaza", a spus presedintele CNA, Laura Georgescu.
Reprezentantul Discovery, Ana Dodea, a cerut amanarea dezbaterii cererii RCS&RDS pana se vor pronunta ANPC si Consiliul Concurentei, dar Laura Georgescu a afirmat ca in momentul in care vor aparea eventuale situatii noi, CNA ar putea reanaliza solicitarea.
Alexandru Jucan, singurul membru CNA care a votat impotriva aprobarii cererii RCS&RDS si a pledat cauza Discovery, a precizat ca doreste sa apere interesul publicului.
"CNA a facut greseala ca unui cablist sa i se dea licenta pentru propriul post de televiziune - Digi 24", a spus Jucan, care pe 27 noiembrie 2012 si-a exprimat nemultumirea fata de eliminarea Discovery Channel din grila RCS&RDS purtand la sedinta Consiliului un tricou cu sigla acestui post.
Membrii Consiliului National al Audiovizualului au hotarat pe 4 decembrie 2012 sa adreseze o solicitare Consiliului Concurentei si ANPC pentru a se pronunta in legatura cu eliminarea din grila RCS&RDS a canalelor Discovery.
Discovery Communications a reclamat pe 3 decembrie 2012 CNA "eliminarea abuziva a canalelor Discovery din reteaua RCS&RDS". Structura CNA s-a modificat din 20 decembrie 2012, ca urmare a expirarii mandatelor a sase membri si intrarii in vigoare a hotararii Parlamentului din 30 noiembrie, prin care au fost numiti alti sase membri titulari.

Citeste si...

24 Ianuarie 2013
 846    0
24 Ianuarie 2013
 1003    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu