Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

13 Decembrie 2018
 374    0

PDL va depune peste 9000 de amendamente la proiectul de buget

Andreea Paul
Partidul Democrat Liberal va depune peste 9.000 de amendamente la proiectul de buget pentru 2013 pe care il considera unul al "stagnarii" si "fara viziune economica", in jur de 6.000 fiind amendamente dintre cele propuse la dezbaterea bugetului pe 2012 de parlamentarii USL, iar restul - initiative proprii ale democrat-liberalilor centrate pe crearea de noi locuri de munca si pe relansarea economica, a declarat, joi, vicepresedintele PDL Andreea Paul.
"Dupa ce USL a mers opt luni de zile impotriva dezvoltarii economice si a trantit cresterea economica in anul 2012 la 0,2%, dupa ce a promis solutii miraculoase romanilor, avem astazi pe masa Parlamentului un buget al stagnarii, un buget anti-dezvoltare, un buget anti-crestere economica, un buget fara nicio constructie economica sau viziune. Avem un buget al promisiunilor neonorate si al sperantelor desarte", a afirmat Andreea Paul, intr-o conferinta de presa.
In opinia sa, "nicicand Romania nu a avut un buget mai socialist, mai orientat spre consum si spre alimentarea birocratiei". "Acest buget nu este altceva decat pasaportul de trecere a PNL la socialism. Nu am vazut nicio firimitura de liberalism in aceasta constructie bugetara. (...) Bugetul USL este un buget construit impotriva clasei de mijloc, a agricultorilor, a IMM-urilor, a celor care au obraznicia de a munci si a avea. (...) USL nu vrea altceva decat sa relanseze cresterea economica prin noi taxe si impozite, respectiv prin alimentarea birocratiei", a spus Paul.
Ea a precizat ca PDL pregateste in aceste zile multe amendamente centrate pe relansarea economica si pe crearea de noi locuri de munca.

Citeste si...

24 Ianuarie 2013
 834    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu