Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 16 ore
 341    0

In Cluj se circula in conditii de iarna, dar nu sunt drumuri blocate

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ninsori valabila pentru mai multe judete din tara. Totodata, pentru 13 judete din tara, cu precadere pentru cele din sudul Romaniei, ANM a emis o averizare de cod portocaliu de viscol pana la ora 20. La Cluj, potrivit meteorologilor, va ninge pe intreg parcursul zilei. Pe drumurile din judet se circula in regim de iarna, iar utilajele de deszapezire actioneaza incontinuu pe drumurile clujene inca de joi noapte.

Potrivit lui Eugen Cecan, seful Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Cluj, la nivelul judetului Cluj drumurile au inceput sa fie curatate de la ora 2 dimineata. „Din punctul de vedere al Retelei Regionale de Drumuri si Poduri, toate drumurile sunt practicabile. Se poate circula pe toate drumurile, dar in conditii de iarna, desigur”.

Eugen Cecan a declarat ca pana la ora 9 nu au fost semnalate drumuri blocate. „Nu avem probleme si nici drumuri inchise. Cea mai mare cantitate de zapada a fost inregistrata pe DN 17 in Pasul Tihuta. Singurul drum care este inchis este Drumul National 1R, pe o portiune de 4 kilometri. Din experienta anilor trecuti si din datele pe care le am in prezent, pot sa va spun ca Pasul Tihuta va fi mai afectat, dar putem sa suplimentam utilajele in functie de conditiile meteorologice”, a declarat seful Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Cluj.
sursa:citynews.ro

Citeste si...

25 Ianuarie 2013
 1780    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu