Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

17 Ianuarie 2019
 2204    0

World Class Health Academy sarbatoreste cinci ani la Iulius Mall

Iulius Mall ii invita pe clujeni sa se bucure de ofertele pentru sanatatea lor lansate de World Class Health Academy cu ocazia implinirii a 5 ani de activitate. Cei mai buni traineri au reusit in acest timp sa-i invete pe clientii Iulius Mall ce inseamna un stil de viata echilibrat.

Pentru a-si rasplati membrii fideli, World Class Health Academy ofera, pe 24 si 25 ianuarie 2013, reduceri de 50% pentru fiecare din primele 50 de abonamente incheiate pentru un an si 5 sesiuni de training personal bonus la fiecare Clip Card de 20 de sedinte cumparat.

Aniversarea a 5 ani de World Class Health Academy se prelungeste si in mediul online. Fanii paginii de Facebook a Iulius Mall Cluj pot castiga unul din cele 5 vouchere cu acces full time, pentru 7 zile, beneficiind de toate facilitatile clubului de intretinere fizica. Pentru a participa la concurs, iubitorii de miscare trebuie sa dea like si share la imaginea postata de World Class Health Academy si sa faca o urare. Pe 25 ianuarie, la ora 16.00, vor fi extrasi cei 5 castigatori, iar urarea cu cele mai multe like-uri va primi un premiu surpriza.

Echipa World Class este formata din cei mai buni profesionisti din industria wellness-ului din Romania si de peste hotare. Centrele World Class din Romania ofera acces in salile de Gym, Aerobic, Cycling si Relaxation Area&SPA, punand la dispozitia membrilor sai programe la cele mai inalte standarde, intr-un mediu sigur si prietenos. World Class este partener exclusiv Les Mills, cel mai mare furnizor de concepte de fitness in lume.

Citeste si...

24 Ianuarie 2013
 892    0
24 Ianuarie 2013
 882    0
24 Ianuarie 2013
 959    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu