Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 18 ore
 316    0

Expozitie personala de grafica la BCU

Casa de cultura a municipiului Cluj-Napoca in parteneriat cu Biblioteca Centrala Universitara Lucian Blaga” organizeaza vineri la B.C.U. , etaj 1, vernisarea expozitiei de grafica “Ipostaze lirice ” a tinerei artistice harghitene, Cosmina Marcela OLTEAN.

Autoarea, absolventa a “Institutului Eurocor”, Bucuresti, s-a remarcat in ultima perioada la o serie de concursuri si festivaluri nationale cu ilustratii din creatia lirica a lui Mihai EMINESCU, Octavian GOGA, Lucian BLAGA, manifestari la care a obtinut premii si distinctii, ca semn al aprecierii talentului sau plastic.

Reproduceri dupa lucrarile sale au aparut in publicatii ca “Lyceum” si “Informatia Harghitei”, precum si in revista “Cetatea Culturala” sau intr-o carte de colorat pentru copii, intitulata “Fiicele batranului an”, lucrare semnata alaturi de Viorica URZICA (versuri).

Incepand din anul 2009, tanara plasticiana harghiteana este prezenta la o serie de expozitii de pictura si grafica din Subcetate, Miercurea Ciuc, Toplita, Alba Iulia si Cluj-Napoca.

 Expozitia de fata ne ofera un numar de circa 45 de lucrari realizate cu o deosebita sensibilitate si cu un simt plastic aparte.

Pe marginea lucrarilor expuse va vorbi prof. Adrian COROJAN, coordonatorul expozitiilor de arta plastica in cadrul Casei de cultura a municipiului Cluj-Napoca.

Organizatorii invita pe toti iubitorii de arta si grafica din municipiu sa participe la vernisarea expozitiei.

Expozitia va ramane deschisa in perioada 25 ianuarie – 15 februarie a.c., putand fi vizitata intre orele 8.00 – 20.00, in zilele de luni pana vineri.

Citeste si...

24 Ianuarie 2013
 922    0
24 Ianuarie 2013
 912    0
24 Ianuarie 2013
 992    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu