Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

17 Ianuarie 2019
 2316    0

Suporterii Universitatii Cluj ii cer lui Boc sa dea publicitatii contractul cu Walter

Suporterii Universitatii Cluj au iesit din nou in strada pentru a solicita autoritatilor locale sa faca public contractul care leaga clubul de Florian Walter.

Suporterii echipei de fotbal Universitatea Cluj au iesit din nou in strada. De data aceasta nu sa protesteze, ci sa ii ceara primarului Emil Boc sa faca public contractul incheiat intre Consiliul Local Cluj si omul de afaceri Florian Walter.

Vicepresedintele Asociatiei Sepcile Rosii 1919, Bogdan Blaga, a explicat care sunt doleantele fanilor. "Noi nu avem cum sa oferim solutii, incercam sa interpelam partile implicate in aceasta ancheta. Este de competenta lor si in acelasi timp este obligatia lor sa rezolve aceasta problema. Noi dorim sa ii sensibilizam si pe cale legala pentru ca inca din vara, in ciuda protestelor, dansii nu au nicio reactie", sustine Blaga.

Asociatia suporterilor condusa de Bogdan Blaga a depus o cerere la Primaria Cluj prin care solicita publicarea contractului incheiat in urma cu patru ani intre Consiliul Local si omul de afaceri Florian Walter.

Citeste si...

23 Ianuarie 2013
 1153    0
23 Ianuarie 2013
 992    0
22 Ianuarie 2013
 1081    0
22 Ianuarie 2013
 1213    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu