Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

14 Decembrie 2018
 317    0

Studenti straini prinsi ca stateau ilegal in Cluj

Politistii de la Imigrari au descins in mai multe zone, timp de sase zile, in baza unor informatii pe care le detineau cu privire la straini care locuiau ilegal in Cluj.

Rezultatul - sase cetateni straini au fost depistati ca locuind in oras fara forme legale. Patru dintre acestia sunt tunisieni, iar cate unul vin din Maroc si respectiv Israel. In cazul a trei dintre ei dreptul de sedere s-a prelungit, intrucat cei trei sunt studenti. In schimb, alti trei au decizii de returnare prin care sunt obligati sa paraseasca tara in termen de maxim 15 zile. Si acestia din urma au venit in tara ca studenti, dar s-au retras de la studii sau au fost exmatriculati, arata o evidenta a Inspectoratului Judetean de Politie Cluj.

De asemenea, au mai fost depistati doi cetateni straini din Maroc, care nu au notificat Serviciul pentru Imigrari Cluj in termenul de 15 zile, prevazut de legislatia in vigoare, despre schimbarea resedintei si nu au solicitat noi documente de rezidenta la noua adresa.

Cetatenii straini au fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare totala de 5.500 lei.

"Inspectoratului General pentru Imigrari, prin structurile sale teritoriale, va continua organizarea unor astfel de actiuni, pentru combaterea sederii ilegale, atragand atentia cetatenilor straini de a acorda interes reglementarii legale a dreptului de sedere pe teritoriul Romaniei", arata IPJ Cluj. "Contam pe respectul acestora fata de legislatia in domeniul migratiei si ii invitam sa ne contacteze pentru orice problema legata de aplicarea prevederilor legale in domeniu, la tel./fax 0264 - 555656 sau vizitand site-ul public al institutiei".

Citeste si...

25 Ianuarie 2013
 1310    0
25 Ianuarie 2013
 1731    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu