Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 23 ore
 750    0

Cum sa agati o fata în 30 de secunde? - VIDEO

Un tanar a gasit o metoda simpla de a agata o fata in doar 30 de secunde, postand apoi video-ul pe YouTube in care isi arata tehnica.

Fiind un blogger foarte cunoscut, el a facut acest video la provocarea fanilor sai care nu au intarziat sa comenteze, uimiti de faptul ca a reusit sa obtina numarul de telefon al fetei in doar 30 de secunde, scrie jurnalul.ro.

„Te urasc. De ce este atat de simplu pentru tine?" intreaba un comentator, in timp ce altul scrie: „Nu imi pasa cat de multe prietene isi face postand un videoclip, aceasta abordare aroganta nu e una fireasca".

De asemenea, o utilizatoare crede ca bloggerul demonstreaza „aroganta, nu incredere in sine. Acest videoclip incerca sa arate incredere, dar modul in care a fost facut a fost un esec. De obicei e previzibil cand cineva se crede atat de important".

Video-ul care a fost publicat pe 23 ianuarie a strans deja peste 800.000 de afisari pe YouTube.

Pe blogul personal acesta scrie: „E amuzant cum uneori cu cat muncesti mai putin, cu atat ai mai mult succes. Cam la fel se intampla si cu intalnirile. Universul lucreaza in feluri misterioase".

Galerie Video

Citeste si...

25 Ianuarie 2013
 1096    0
25 Ianuarie 2013
 1254    0
25 Ianuarie 2013
 5746    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu