Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

18 Iunie 2019
 569    0

Incep concedierile in companiile de stat

Constantin Nita
In companiile de stat care sunt pe pierderi si nu reusesc sa treaca pe profit vor avea loc concedieri, potrivit ministrului delegat pentru Energie, Constantin Nita. Intrebat de jurnalisti daca pot aparea concedieri in societatile din domeniul energiei, ministrul Constantin Nita a declarat: "Daca sunt pe pierderi si nu reusesc sa faca profit, evident ca da. Nu mai putem tine companii de stat pe pierdere. Este valabil si pentru energie si pentru toata lumea".

Ministrul delegat pentru Energie a venit sambata la sediul Ministerului Finantelor Publice pentru discutiile finale cu Misiunea Fondului Monetar International (FMI). "Ne asumam introducerea managementului privat la cateva companii importante - Romgaz, Nuclearelectrica, Transgaz. Ne asumam inceperea unor proceduri de privatizare pentru Electrica", a spus Nita, inainte de inceperea discutiilor cu Misiunea FMI.

In opinia sa, extinderea acordului cu FMI cu doua luni, asa cum a declarat recent premierul Victor Ponta, este foarte buna. "Este o chestiune in pregatirea viitorului acord", a adaugat ministrul delegat pentru Energie.

Citeste si...

25 Ianuarie 2013
 1200    0
25 Ianuarie 2013
 927    0
25 Ianuarie 2013
 1079    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu