Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

19 Februarie 2019
 693    0

Horea Uioreanu vrea sa se joace Cupa Davis pe Cluj Arena

Horea Uioreanu
Urmatoarea etapa de Cupa Davis s-ar putea disputa pe Cluj Arena! Chiar inainte cu o saptamana de startul competitiei, presedintele Consiliului Judetean, Horea Uioreanu a afirmat ca si-ar dori sa organizeze urmatoarea faza a Cupei Davis chiar pe Cluj Arena, pentru a permite accesul mai multor spectatori.

Horea Uioreanu
si-ar dori ca publicul clujean sa aiba sansa sa sustina in numar cat mai mare echipa nationala de Cupa Davis, astfel ca urmatoarea etapa a competitiei s-ar putea desfasura chiar pe stadion. "Avem deschiderea de a face urmatoarea etapa de Cupa Davis pe Cluj-Arena, asta avand mult mai multi spectatori. Sigur ca dimensiunea mare a Cluj-Arena nu permite o vizibilitate perfecta, dar se poate orienta terenul de tenis in zona de curbura si atunci practic zona aia se poate sa fie apropiata. Deci este o propunere pe care am facut-o. Domnul Porumb mi-a spus ca o va discuta. Este vorba de urmatoarea etapa", si-a explicat Uioreanu propunerea care pare mai mult decat suprinzatoare.

In alta ordine de idei, un numar de aproximativ 150 de studenti sunt asteptati week-end-ul viitor, in Sala Sporturilor "Horia Demian" pentru a sustine echipa nationala de Cupa Davis. Tinerii promit o atmosfera de zile mari. "Cu siguranta, va fi o presiune constanta. O sa fie o coregrafie realizata si o sa vrem sa transmitem niste mesaje care sa fie intelese atat de publicul clujean cat si de intreaga tara", a afirmat Adrian Socaciu, fondator Student Sport.

Cluj-Napoca va gazdui pentru a doua oara un meci al echipei masculine de tenis a Romaniei, in Cupa Davis. "Tricolorii" vor intalni Danemarca, in intervalul 1-3 februarie, intr-un meci din primul tur al Grupei I Euro-Africane.
sursa:citynews.ro

Citeste si...

23 Ianuarie 2013
 1161    0
23 Ianuarie 2013
 1005    0
22 Ianuarie 2013
 1089    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu