Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

13 Septembrie 2019
 527    0

Wizz Air a fortat sute de pasagerii sa asteapta pe Aeroportul International din Cluj

Mai multe zboruri externe ale companiei Wizz Air care trebuiau sa decoleze sau sa aterizeze pe Aeroportul International Cluj-Napoca. In cursul zilei de duminica, au intarzieri. Unele dintre acestea au intarziat sapte ore, in timp ce o parte au fost reprogramate. Din aceasta cauza, sute de oameni asteapta in aeroport si spun ca nu au primit nicio informatie

Pe  site-ul Aeroportului International Cluj-Napoca, cursa Cluj-Napoca - Forli (Italia) care trebuia sa decoleze, duminica, la ora 13.10 se afla si la aceasta ora la sol si nu se stie cand va decola, in timp ce cursa de Barcelona care trebuia sa plece la ora 19.25 va decola la ora 01.00.

De asemenea, zborul de la Forli, care ar fi trebuit sa aterizeze la ora 17.00, va ajunge cu intarziere, fara sa se precizeze la ce ora va ajunge.

Reprezentantii Aeroportului International Cluj-Napoca au declarat, duminica, pentru agentia Mediafax, ca problemele la cursele aeriene ale Wizz Air tin de companie, si nu de aeroport. Potrivit sursei citate, reprezentantii Wizz Air au afirmat ca vor furniza in cursul acestei seri explicatii legate de motivele care au dus la intarzierea si reprogramarea zborurilor de pe Aeroportul International Cluj-Napoca.

Pasagerii au reclamat faptul ca nu au primit nicio informatie din partea companiei legata de motivele intarzierii curselor. Pasagerii au primit sandviciuri si apa din partea reprezentantilor Wizz Air.

Potrivit ultimelor informatii, zborul spre Barcelona va deloca la ora 1:00, iar cei care trebuiau sa se imbarce pe zborul cu destinatia Madrid au fost cazati la un hotel, deoarce zborul a fost amanat pentru luni, la ora 8:00.

Sosisrile de la Forli si Barcelona sunt de asemenea amanate, primul urmand sa aterizeze la ora 1:00, dupa ce initial trebuia sa ajunga la ora 17:15.

"Din cauza conditiilor meteo nefavorabile inregistrate duminica, in Europa de vest, mai multe zboruri de la si spre Cluj-Napoca au fost intarziate. Pasagerii au primit informatii referitoare la drepturile lor conform Regulamentului 261 si li s-au oferit vouchere pentru alimente si apa. Compania isi cere scuze pentru inconvenientele cauzate de aceste intarzieri generate de vreme, dar siguranta pasagerilor si a echipajului este prioritatea numarul unu pentru Wizz Air", se arata intr-un comunicat de presa al companiei aeriene.

Citeste si...

21 Ianuarie 2013
 1399    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu