Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 13 ore
 238    0

Aegon face angajari

Aegon
Grupul olandez de asigurari Aegon, cu sediul din Romania la Cluj, anunta astazi ca vrea sa angajeze inca 120 de persoane, ceea ce duce la triplarea numarului de salariati din acest moment.

Aegon anunta ca extinde reteaua proprie de distributie de asigurari, pentru care angajeaza consultanti financiari, unit manageri si manageri de agentie in tara, in total 120 de persoane. Nu toti acestia vor fi insa angajati, o parte vor avea contract de colaborare. In acest moment compania are 63 de salariati.

Pentru a-si angaja oamenii, Aegon a programat patru sesiuni de recrutare, in 30 ianuarie, 4, 7 si 12 februarie, dar oficialii companiie nu pot preciza cand vor fi angajati cei intervievati. "Vor fi angajati in cel mai scurt timp", spun oficialii companiei. Vezi in documentul atasat cum te poti inscrie.

Grupul olandez Aegon a avut primul contact cu piata din Romania in anul 2007, cand a infiintat compania de pensii private BT Aegon, in urma unui parteneriat cu Banca Transilvania. Participatia bancii din Cluj a fost rascumparata de Aegon la inceputul anului 2009, iar de atunci compania de pensii este detinuta integral de grupul Aegon. La inceputul lui 2008, Aegon a pusbazele unei companii de asigurari de viata in Romania, iar in 2009 a lansat un nou parteneriat cu Banca Transilvania, care deschide pentru Aegon prezenta in piata de bancassurance din Romania.

Citeste si...

25 Ianuarie 2013
 1153    0
25 Ianuarie 2013
 1112    0
25 Ianuarie 2013
 1139    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu