Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

15 Ianuarie 2019
 386    0

Primaria Cluj cere bisericilor sa reduca zgomotul din timpul slujbelor

Satul de galagia pe care o fac bisericile de cartier in fiecare duminica si de zecile de plangeri facute de cetatenii din zona catre Primarie, Emil Boc ii cere mitropolitului Andrei Andreicut sa mai reduca volumul.

Ca urmare a unor sesizari primite din partea cetatenilor, Primaria a transmis o adresa inca din iulie anul trecut catre Arhiepiscopia Vadului Feleacului si Clujului, in atentia mitropolitului Andrei Andreicut, in care Boc il roaga pe acesta din urma sa reduca nivelul volumului la aparatele de sonorizare montate in exteriorul bisericilor de cartier. „In 30 iulie am fost instiintati ca Inaltpreasfintitul Parinte Mitropolit Andrei a dispus comunicarea adresei preotilor din municipiul Cluj-Napoca", spun oficialii Primariei. Deocamdata nu au fost aplicate amenzi bisericilor pentru depasirea nivelului permis de sunet sau a vibratiilor, dar Primaria nu a putut comunica daca adresa institutiei catre mitropolie a fost respectata.

In ultima perioada am primit mai multe sesizari din partea unor locatari din municipiul nostru, cu privire la deranjul produs de catre instalatiile de sonorizare aflate in dotarea lacaselor de cult, prin care slujbele tinute in biserica sunt amplificate si transmise catre exterior", arata Boc in adresa remisa Mitropoliei. "Prin urmare, pentru a nu mai deranja vecinatatile, va rugam sa luati masurile legale pentru a se reduce nivelul zgomotului produs de catre aparatele de sonorizare montate in bisericile aflate in administrarea dumneavoastra, astfel incat locatarii imobilelor situate in zona acestor lacase de cult sa nu mai fie perturbati in activitatile lor zilnice".

Citeste si...

28 Ianuarie 2013
 1020    0
25 Ianuarie 2013
 775    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu