Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

13 Iunie 2019
 651    0

Traficul de pe "centura de diamant" va fi oprit cand vor ateriza avioane de mari dimensiuni

Centura de diamant
Semaforizarea centurii din Cluj-Napoca, Valcele - Apahida, ar fi solutia cea mai ieftina de rezolvare a problemei legate de extinderea Aeroportului International Cluj-Napoca, potrivit sefului Departamentului de Transporturi si Infrastructura al PSD, senatorul Sorin Bota.

Potrivit senatorului Sorin Bota, traficul masinilor ar trebui oprit in acest caz doar de cateva ori pe saptamana, atunci cand pe pista din Cluj-Napoca vor ateriza aeronave de dimensiuni mari.

Sorin Bota a precizat ca situatia complicata de la aeroportul clujean a fost creata de lipsa de comunicare dintre cei care s-au ocupat de dezvoltarea autostrazii si autoritatile care au pus la punct planul de modernizare a pistei aeriene. „Solutia cea mai ieftina, usoara, rapida, optima este de a semaforiza centura o data sau de doua ori pe zi, cand vor ateriza, intr-un viitor mai indepartat, un avion sau doua pe saptamana de dimensiuni mari. Vorbim doar de avioanele foarte mari, nu de avioanele curente care vin azi pe aeroportul din Cluj”, a declarat Sorin Bota.

Citeste si...

28 Ianuarie 2013
 1038    0
28 Ianuarie 2013
 1250    0
28 Ianuarie 2013
 1074    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu