Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 3 ore
 150    0

Uioreanu Jr, evaluat astazi de profesori in arestul politiei

Alexandru Uioreanu
Alexandru Uioreanu are situatia neincheiata la sase materii, respectiv la Engleza, Franceza, Economie, Tehnologia Informatiei, Arta Actorului si Educatie Muzicala. La Franceza, tanarul are doar o nota de 2 astfel ca, pentru a nu ramane corigent ar trebui sa ia cel putin nota 8.

Uioreanu Jr. are numeroase absente, situatie care se regaseste si in numarul mic de note pe care le are la materiile de semestrul trecut.

Directorul Liceului de Coregrafie "Octavian Stroia", Marius Loga, a spus ca tanarul Uioreanu s-a transferat de la Liceul "Lucian Blaga" in luna mai a anului trecut si mai are doua corigente, una la Limba si Literatura Romana si una la Geografie. "Alexandru Uioreanu i-a cerut procurorului sa ii admita testarea in arestul IPJ. Procurorii i-au dat aprobare drept pentru care, s-a adresat Inspectoratului Scolar Cluj. Astazi, un grup de sase profesori reprezentand cele sase discipline la care are situatia neincheiata se deplaseaza la arestul IPJ, unde vor avea fiecare cate o ora pentru evaluarea elevului".

Diriginta lui Uioreanu jr., profesoara de Istorie, Mariana Pintilie, a spus ca este pentru prima oara cand profesorii de la acest liceu se deplaseaza in arest pentru a evalua un elev, iar situatia este una ciudata.
"Menirea noastra este de a ajuta elevii", a conchis profesoara.

Alexandru Uioreanu va fi transferat maine la Penitenciarul Gherla.
sursa:ziuadecj.realitatea.net

Citeste si...

28 Ianuarie 2013
 1020    0
28 Ianuarie 2013
 1195    0
28 Ianuarie 2013
 1033    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu