Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

24 August 2019
 306    0

Roxana Ionescu trage toate sforile pentru George Boghian!

Roxana Ionescu
Dupa ce a castigat 60.000 de euro la "Dansez pentru Tine", George Boghian a fost luat sub aripa protectoare a Roxanei Ionescu, partenera lui de la emisiunea concurs, cu ajutorul careia se avanta din ce in ce mai mult in showbiz.

Astfel, pe langa faptul l-a invitat sa traiasca in casa ei, Roxana isi foloseste toate relatiile pe care le are pentru a-i asigura un viitor bun lui Boghian.

Potrivit Ring, Roxana are de gand sa il ajute pe George sa isi gaseasca jobul de vis, alaturi de unele dintre cele mai mari vedete din Romania. Iar debutul sau ca dansator profesionist a avut loc, miercurea trecuta, la „Happy Hour”, unde a dansat in trupa Nicoletei Luciu, pe piesa "Mexicano".

„Ideea cu trupa de dans a Nicoletei Luciu a venit de la sine. Ea avea nevoie urgenta de dansatori. Am vorbit si era normal ca Nico sa-l aleaga pe George. Este talentat, au stat la repetitii trei luni, s-au legat prietenii. in plus, Nico l-a ales si pe Hainer, fostul ei partener la «Dansez pentru tine», iar ei doi se inteleg foarte bine”, a spus Roxana.

Citeste si...

21 Ianuarie 2013
 3024    0
21 Ianuarie 2013
 1149    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu