Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

13 Decembrie 2018
 376    0

Politistii acuzati in dosarul „Pisica” si-au primit sentinta

Curtea de Apel Cluj
Cei doi politisti de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Cluj acuzati ca au batut un barbat pe care l-au confundat cu un proxenet au fost condamnati de Curtea de Apel Cluj la un an de inchisoare cu suspendare, pentru purtare abuziva.

Judecatorii Curtii de Apel Cluj
au pronuntat sentinta in dosarul in care cei doi politisti, Otniel Podea si Daniel Mora, au fost trimisi in judecata de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj pentru purtare abuziva, dupa ce l-ar fi batut pe Radu Alexa Vaida, pe o strada din municipiul Dej.

Judecatorii i-au condamnat pe cei doi politisti la un an de inchisoare pentru purtare abuziva si au suspendat conditionat executarea pedepselor aplicate celor doi pe durata termenului de incercare de trei ani. Instanta i-a mai obligat pe cei doi politisti sa plateasca diverse sume de bani mai multor parti civile, fiind vorba de spitale, dar si daune morale de 6.000 de euro in favoarea barbatului pe care l-au batut.

Sentinta poate fi atacata cu recurs in zece zile de la pronuntare.

Cei doi politisti, Otniel Podea si Daniel Mora, au fost trimisi in judecata de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj pentru purtare abuziva, dupa ce l-ar fi batut pe Radu Alexa Vaida, pe o strada din municipiul Dej. Alxa Vaida declara, in 19 ianuarie 2011, ca a fost luat la bataie fara niciun motiv de cei doi politisti, in 13 aprilie 2010, si ca a aflat ulterior ca a fost confundat cu un proxenet. "Am fost batut in fata casei mele din Dej, fara niciun motiv. M-au confundat cu un proxenet, nu au spus asta atunci, am aflat ulterior. A fost ingrozitor, s-a si intamplat in data de 13, dar chiar asa o zi cu ghinion sa am, nu am crezut. In urma batailor, am avut o fractura de clavicula si alte leziuni interne, o lovitura la picior si escoriatii la cap", spunea Vaida.
sursa:citynews.ro

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu