Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

12 Decembrie 2018
 468    0

"U" Cluj ramane si fara Viorel Dinu!

Vesti proaste pentru Universitatea Cluj. Golgheterul Viorel Dinu si grecul Paraskevas parasesc echipa din cauza problemelor financiare cu care se confrunta clubul. Mai mult, "studentii" ar putea fi si depunctati in Liga 1 daca nu isi vor plati datoriile fata de fostul jucator Bogdan Dolha.

Viorel Dinu (foto) si Christou Paraskevas au fost declarati jucatori liberi de contract dupa ce „U” Cluj nu le-a mai platit salariile. Golgheterul ardelenilor, cu 8 goluri in campionat, e ca si transfera de CS Turnu Severin, in timp ce experimentatul Paraskevas a semnat deja cu Petrolul Ploiesti, echipa patronata de Florian Walter. Antrenorul Marius Popescu ne dezarmeaza.  "Eu zic ca daca reusim 6 sau 7 transferuri, macar valoric, nu numeric, sa ne completam lotul. Un Kovacs, un Takacs, ati vazut si voi, putem sa cream o emulatie pana la urma care sa ne ajute sa ne indeplinim obiectivul", a declarat "Papi".

Gruparea clujeana se pregateste in continuare pe plan local, deoarece clubul nu a avut bani pentru un stagiu de pregatire in Turcia sau Spania. Problemele financiare i-ar putea lasa pe „studenti” si fara punctele din clasament. Bogdan Dolha, fost jucator la „U” Cluj, a cerut sa-i fie achitati aproximativ 17.000 de dolari, salariul restant din perioada in care a activat la „U” Cluj. Daca nu isi va plati datoria, Universitatea va fi penalizata cu patru puncte.
sursa:citynews.ro

Citeste si...

28 Ianuarie 2013
 1087    0
28 Ianuarie 2013
 1099    0
23 Ianuarie 2013
 1140    0
23 Ianuarie 2013
 982    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu