Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 19 ore
 300    0

Infirmiera din Turda injunghiata de un pacient

O infirmiera de la Spitalul Municipal Turda a fost injunghiata in burta de un pacient cu Alzheimer, dupa ce acesta a facut o criza, dorind sa plece acasa. Femeia este internata in spital, in timp ce barbatul a fost transferat la Clinica de Psihiatrie din Cluj.

Infirmiera a fost injunghiata de barbat in noaptea de sambata spre duminica. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Municipal Turda, starea femeii este stabila, aceasta primind ingrijiri medicale de urgenta si fiind internata, ulterior, la spital.

"Pacientul era internat in sectia medicala suferind de ischemie critica a membrului inferior si sindrom psihoorganic deteriorativ (Alzheimer). Era sub tratament medical inca de la internarea sa, dar a avut aceasta cadere, decompensare, si a devenit violent. A dorit sa plece acasa. Fiind oprit, a reactionat violent. Cutitul il avea in buzunarul de la pantaloni", a declarat Maria Kadar pentru citynews.ro.

Personalul medical al spitalului
a chemat imediat Politia, iar barbatul a fost transferat la Clinica de Psihiatrie din Cluj.

Potrivit Mariei Kadar, la Spitalul Municipal Turda nu s-au inregistrat pana acum situatii de injunghiere. "Intr-adevar, sunt agresivi pacientii, am avut situatii in care au lovit personalul medical, sau au agresat infirmierele", a declarat Maria Kadar.

Citeste si...

29 Ianuarie 2013
 2389    0
28 Ianuarie 2013
 1088    0
28 Ianuarie 2013
 1898    0
28 Ianuarie 2013
 1104    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu