Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

22 Mai 2019
 207    0

15 noi locuri de munca la Aeroportul International Cluj

Aeroport Cluj Napoca
Inca 15 angajati la Aeroportul Cluj : Consiliul Judetean Cluj a decis azi majorarea cu 15 posturi a organigramei, care cuprindea inainte de aceasta majorare un numar de 240 de posturi.

La serviciul de securitate portuara numarul posturilor a crescut cu cinci - doi referenti de specialitate si trei agenti de securitate. Compartimentul IT cuprinde acum si un post de sef de birou si unul de operator de calculator, iar compartimentul Control Financiar de Gestiune, Control Financiar Preventiv si Audit Intern include acum un post de sef de birou. Compartimentul Relatii Publice se reorganizeaza in Biroul Relatii Publice si include acum un post de sef de birou si doua de specialisti in relatii publice, "necesare pentru coordonarea tuturor activitatilor de creare, transmitere si mentinere a unei imagini unitare a aeroportului, in acord cu politica generala a acestuia". Trebuie spus in acest context ca relatia aeroportului cu presa este aproape inexistenta.

Compartimentul Resurse Umane, Arhivare se reorganizeaza in Biroul Resurse Umane, Arhivare si include inca un post de sef de birou, iar la serviciul Operatiuni Sol numarul angajatilor creste cu doua posturi de muncitori bagajisti.

Compartimentul Reglementari cuprinde acum un post de sef de birou, iar atelierul deS tingerea Incendiilor include doua posturi de agenti de salvare aeroportuara. "Tinand seama de dinamica activitatii Aeroportului Cluj-Napoca in toate compartimentele generata de consolidarea capacitatii operationale, intretinerea facilitatilor existente in conditiile respectarii standardelor, regulamentelor internationale si comunitare de aviatie civila, dezvoltarea investitionala, in vederea asigurarii unei infrastructuri aeroportuare, in masura sa permita deservirea traficului de pasageri in conditii de calitate si siguranta, asigurarea conditiilor si facilitatilor aeroportuare in conformitate cu cerintele de integrare a Romaniei in spatiul Schengen si asigurarea deservirii pasagerilor in conditiile indeplinirii cerintelor de siguranta si securitate aeroportuara, propunem analizarea si aprobarea Organigramei si Statului de Functii pentru Regia Autonoma Aeroportul Cluj-Napoca", explica oficialii aeroportului. Propunerea a fost votata de consilierii judeteni.
site:ziuadecj.realitatea.net

Citeste si...

28 Ianuarie 2013
 1684    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu