Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

12 Iunie 2019
 21128    2

Cluj Arena va primii mai multi bani de CJ

Consiliul Judetean Cluj a decis in urma cu putine minute sa majoreze capitalul social al societatii care administreaza stadionul Cluj Arena. Majorarea capitalului este menita sa acopere cheltuielile Cluj Arena in ceea ce priveste facturile de curent si gaz.

Capitalul social
este asigurat de catre Consilul Judetean Cluj cu 90 de procente si Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Privat al judetului Cluj cu o cota de participare de 10%.

Capitalul social al societatii este de 300.000 lei. Potrivit cotelor de participare, suma de 270.000 lei este subscrisa si varsata de catre judetul Cluj, iar suma de 30.000 lei este subscrisa si varsata de catre Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Privat al judetului Cluj.

Societatea Cluj Arena SA a cerut Consiliului Judetean printr-o adresa remisa in 21 ianuarie sa analizeze posibilitatea majorarii capitalului social.

Ca urmare a majorarii capitalului social, Cluj Arena SA ajunge sa aiba un capital social subscris de  540.000 lei. Participarea Consiliului Judetean Cluj, aferenta cotei de participare de 90% la capitalul social subscris, va fi in suma de 216.000 lei, restul de 24.000 lei revenind celuilalt actionar, respectiv Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Privat al Judetului Cluj, conform cotei de participare de 10 % la capitalul social.

Consiliul Judetean a decis majorarea capitalului social al Cluj Arena SA cu 30 de voturi "pentru" si o abtinere. Trei consilieri au ales sa nu voteze.

Situatia financiara dezastruoasa se datoreaza si datoriilor mari ale FC Universitatea Cluj catre Cluj Arena. Potrivit directorului Cluj Arena, Radu Ratiu, datoria in prezent este de 614.000 de lei.

Citeste si...

29 Ianuarie 2013
 1043    0
28 Ianuarie 2013
 1693    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu