Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

16 Ianuarie 2019
 475    0

Un Dartz de un milion de dolari

Compania auto letona DARTZ a publicat detaliile despre primul sau model fara armura, denumit Black Snake, care a fost creat special pentru a sarbatori Anul Sarpelui din China si care se va vinde exclusiv în China. Potrivit presedintelui companiei, Leonard F. Yankelovich, DARTZ Black Snake este bazat pe un Mercedes-Benz GL63 AMG si vine cu un motor V8 de 5,5 litri bi-turbo, care dezvolta 557 CP si un cuplu maxim de 760 Nm. Un alt echipament preluat de la AMG este suspensia Ride Control. Caroseria modelului este construita din aluminiu, folosind tehnologia sovietica „kapsula”, care a fost utilizata prima data la masina blindata a lui Joseph Stalin.

Conform oficialului companiei letone, Black Snake e dotat cu o cutie de viteze automata cu sapte trepte si un sistem de tractiune integrala care îi permit sa faca sprintul de la zero pâna la 60 de mile pe ora (96,5 km/h) în 4,9 secunde.
La exterior, grila radiatorului are accente de aur, iar capota este acoperita cu foita de aur în forma de piele de sarpe. Ca echipament optional, DARTZ ofera un ornament din Cristal de Smolensk pentru capota.

Interiorul încearca sa imite luxul dintr-un Mercedes-Benz S-Class si vine cu scaune care pot fi îmbracate în piele de sarpe, piele de crocodil, de strut sau de… penis de balena, în timp ce covorasele pentru picioare sunt facute din piele de rechin alb. Pretul pentru un DARTZ Black Snake nu a fost anuntat, însa e de asteptat ca el sa se învârta în jurul valorii de un milion de dolari americani. Pentru acesti bani, proprietarii vor primi, pe lânga masina, 56 de grame de caviar Mottra în fiecare luna, timp de doi ani. Mai mult, DARTZ ofera si trei tipuri de votca, împreuna cu un filtru de diamant.

DARTZ Motorz Company (ex. RussoBalt) are sediul într-o fosta fabrica sovietica din Riga si construieste vehicule blindate, precum vehiculul militar T-98 Kombat, care costa „doar” 225.000 de dolari, si modelul Prombron, care costa un milion de dolari.

Citeste si...

30 Ianuarie 2013
 1271    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu